Μαρμελάδα κόκκινα μούρα με λευκή σοκολάτα
Διαδικασία
1 |
Βράζουμε τα Raspberries με τη ζάχαρη |
Σε μια βαθιά αντικολλητική κατσαρόλα ρίχνουμε τα raspberries ( αν είναι κατεψυγμένα τα αφήνουμε λίγη ώρα να ξεπαγώσουν) και τη ζάχαρη . Τα αφήνουμε μισή ωρίτσα με τη ζάχαρη. Μόλις πάρει μία βράση με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε καλά και αφήνουμε να συνεχιστεί ο βρασμός. |
|
2 |
Δένουμε την μαρμελάδα |
Ξαφρίζουμε πάντα πολύ καλά. Προσθέτουμε το ξύσμα του lime και τα φύλλα των αρωματικών. Σε 20 λεπτά περίπου που σχεδόν έχει δέσει η μαρμελάδα μας προσθέτουμε την ψιλοκομμένη λευκή σοκολάτα και το χυμό από το lime. Ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει καλά η σοκολάτα και αν θέλουμε χρησιμοποιούμε ξανά το μπλέντερ χειρός. |
Διαβάστε περισσότερα