Μια τόσο αρωματική μαρμελάδα!  Αρώματα βανίλιας μαζί με το θυμάρι πλέκουν μαζί! Εμείς όλοι στην οικογένεια την αγαπήσαμε και την ετοιμάζω συχνά.

Marmelada-rodakino-banilia-thumari-4

 

Διαδικασία
1

Ετοιμάζουμε τη μαρμελάδα

Ψιλοκόβουμε τα φρούτα και τα ρίχνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη.

Τα αφήνουμε 2 ώρες περίπου.

Βάζουμε την κατσαρόλα να βράσει και μόλις σχηματιστεί αφρός στην επιφάνεια τον αφαιρούμε με προσοχή .

Με το μπλέντερ χειρός αλέθουμε τα φρούτα ( όσο θέλουμε), ρίχνουμε και τους σπόρους από τις φυσικές βανίλιες και αφήνουμε μέσα στη μαρμελάδα και τα φασόλια.

Αφήνουμε να βράσει η μαρμελάδα μέχρι να δέσει , περίπου 20- 25  λεπτά, πάντα σε μέτρια φωτιά (ελέγχουμε σε πιατάκι αν έχει δέσει..)

Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού .

Marmelada-rodakino-banilia-thumari-3

Διαβάστε περισσότερα
Facebook YouTube Instagram
error: